Get soft get high, Baby let's fly!

get high...

I en Dancing people klasse handler det aldrig om at være god til at danse eller at gøre det korrekt til en koreografi, men om at åbne op til krop og hjerte gennem eget udtryk og bevægelse.

 

Der bliver undervist i bl.a. klappe- og rytmeøvelser, der styrker vores musikalske side, de to hjernehalvdele og koncentrationsevnen. Det resulterer i mere tilstedeværelse og livsenergi.  

 

Gennem stemme- og powerøvelser åbner vi op til vores powerfulde selv og arbejder på at give slip på blokeringer, der sidder i vejen for vores potentiale.  

LVE_5924.JPG
Foto: Anna Falck

...get soft

IMG_3975.JPG

I get soft delen af en Dancing people klasse, arbejdes der på at forløse blokeringer og stress ved hjælp af yin yoga. Yin yoga er en blid meditativ yogaform, der handler om at møde kroppen, der hvor den er, uden at skulle presse eller have ambitioner på dens vegne. Man ligger i et stræk i længere tid af gangen, så der afspændes og åbnes til blødhed i kroppen. 

Med meditation og åndedrætsøvelser skabes der ro i sindet og nervesystemet.

Alt sammen for at turde mærke sig selv og kunne give slip på stagnerede følelser i krop og sind. Vi har fokus på åndedrættet, der er en portal for livsenergien og kroppen kan dermed genskabe sin naturlige balance og helbred. Som noget helt særligt mixer Keren lydhealing og sang under afspænding. Lydhealing er et værktøj, der er med til at skabe dyb vibrationel forløsning i krop og sind.

Foto: Anna Falck
Foto: Anna Falck

Om Keren

Keren Gelfer er en kreativ og kærlig underviser, der omfavner det energiske med det meditative. Hun bruger sine intuitive evner til at skabe et trygt og legende rum, så den enkelte elev kan få mulighed for en glædesfyldt og forløsende oplevelse. Med humor og dybde har hun fokus på at åbne dit barnehjerte.

 

Hun har uddannelse inden for dans, performance og yoga og bruger disse redskaber til at hjælpe den enkelte elev til frigørelse og opdagelse af sit potentiale. 

Keren har uddannelser indenfor:

  • Yinmind - Yin yoga og mindfulness

  • Living yolates og Dancing yolates - Yoga dans og pilates

  • Sceneindgangen og Gaardbo dans - Moderne og rytmisk dans

  • Sang og stemme kursus hos Miriam Jaskierowicz Arman

104433340_263071988244977_77221931085516