32543036_1331762006955537_70246823542327

Foto: Johann Herolds

Business people

Keren tilbyder yogaundervisning for virksomheder, og imødekommer den enkeltes virksomheds behov.

Mange mennesker arbejder siddende i flere timer foran computeren. Dette kan give spændinger og skader i kroppen. Hvis opgaverne derudover er mange og presset stort på arbejdspladsen, kan det resultere i fysisk og mental stress. 

 

En undervisnings time kan bestå af: 

 

  • Hatha yoga hvor der indgår bevægelse og styrke (alle vil kunne følge med)

  • Yin yoga hvor vi ligger i en stilling i op til 4 minutter af gangen

  • Mindfulness - vejrtrækningsøvelser og meditation for ro i sindet

  • Dyb afspænding og hvile for nervesystemet (evt. lydhealing)

 

I en Business people klasse styrkes fællesskabet og det gode humør blandt kollegaer. Stress og arbejdsskader forebygges og der gives overskud og ro til den enkelte.  

Keren er en meget dygtig underviser, der formår til trods for vores stive kroppe at hjælpe os på vej ind i at forløse stress og blokeringer. Efter hendes time er humøret højt og vi er meget glade for hendes undervisning. Kan varmt anbefales.

- Medarbejder, Danmarks største fond

Party People

Har du brug for en kickstarter til din fest? At få folk samlet i højt humør og god energi? Måske som en overraskelse?

 

Dancing people underviser Party people i dans, yoga og icebreaker-øvelser. Det kan for eksempel være polterarbend, fødselsdag og events. 

 

Et dancing people event tilpasses den enkeltes ønsker i forhold til tid, sted og behov. 

 

_W8A6140.jpg
 

Jeg havde hyret Keren til at danse til min 40 års fødselsdag. Keren kom med hendes dejlige energi, åbne og imødekommende måde at være på. Hun formåede på en afslappet måde at få alle ud at danse fra de yngste børn til mormor. Alle gav den max gas vi dansede, grinede og slap hæmningerne, ja vi kunne faktisk slet ikke stoppe med at danse igen. Kerens indslag skabte så meget energi og åbenhed blandt alle til festen, og jeg kan kun anbefale det til alle, der ønsker en sjov og glædesfuld dansefest.

- Sofie Eberling